OM OYOY

Nettbutikken OYOY drives av firmaet Tablå As og selger ulike produkt både direkte til private kunder og til forhandlere. OYOY selger både egenproduserte varer og ting fra andre leverandører. Vårt hovedområde er bilder, bøker og kunst, men vi skal også selge beslektede varer til hjem og interiør.

logooyoy

OYOY er et norsk utrop for begeistring og glede, som kan skrives på ulike måter – ojoj eller oioi. Vi har valgt OYOY da dette lydmessig samsvarer best med det tonebildet vi selv har i språket. At vi valgte nettopp dette har også flere årsaker, der en er web-bokstavering av det norske ØYØY. Vår base ligger på en øy i Nord-Norge.

Vårt varemerke er OYOY og dette vil du finne igjen på mange av våre produkt. Det er også en positiv kommentar.

Mange av våre motiv kommer fra fotografen Ronny Jarl Jensen, født i Lofotens gamle hovedstad, Kabelvåg. Vi har også andre leverandører av flotte motiv og design, som Elin Gyda Norum, fra Vesterålens hovedstad, Sortland.

Alle våre bilder leveres med et vedlegg der motivet forklares litt, samt hvem som er opphavsperson for dette. En personlig signatur fra vedkommende er da også med.

Har du innspill til oss, så setter vi selvsagt pris på det. Både positive og kritiske kommentarer er velkommen, da tilbakemelding fra omverden er helt avgjørende for de valg som tas i framtiden.

Vårt formelle firmanavn er Elro Tablå as (org nr 989643029). Om du bruker Galleri OYOY i kontakt med oss, så går dette selvsagt helt fint. Vår telefon er 954 654 00, men denne betjenes ikke til enhver tid. Send derfor en SMS til oss, så tar vi kontakt tilbake. Aller helst ønsker vi jo at du skal ta kontakt via epost – oy@oyoy.no – da dette er en mye lettere og sikrere måte å kommunisere på mellom bedrift og kunde, ettersom vi begge har «samtalen svart på hvitt».

Velkommen som kunde hos Galleri OYOY.