Publisert

Oy oy for en butikk

Vår nye nettbutikk er først og fremst et galleri for salg av bilder og kunst, men også andre varegrupper. Vi har selvsagt åpent hele døgnet på nett, og er en heldigital butikk.

OYOY skal er en «rolig» butikk, der du kan se deg omkring i ro og mak, og kanskje finne noe du vil kjøpe. Kanskje finner du ikke noe akkurat i dag, men da kan du jo huske oss til en annen gang. Om du bare blir inspirert av våre produkter, så det også helt greit.

Butikken er bygget opp ganske enkelt og krever derfor litt mer av våre kunder. Ønsker du et motiv så stort som en hel vegg, så kan du selvsagt få det – selv om det ikke ligger noen vare i butikken på akkurat dette. Om du ønsker motivet på et kaffekrus, så lager vi det også. Ønsker du en tekst i tillegg, vil vi gjerne hjelpe. Med andre ord kan du få våre galleribilder stort sett levert i hvilken som helst form, på nær sagt hvilket som helt materiale. Krus, glass, metall, lerret og tekstil er alternativer til vanlig papirbaserte bilder.

Vår butikk finnes bare på nett og altså ikke på et bestemt fysisk sted. Noen varer er lagret på Sortland, mens andre varer kan være lagret helt andre sted. Noen varer produseres etter ordre, og spesialordre kan derfor ta litt tid. Noe produseres på Sortland og noe helt andre steder. Vi sender derfor varene direkte hjem til deg med Posten eller annen transportør.

Om du bor på eller ved Sortland så kan du selvsagt hente varene selv i en butikk i sentrum som passer for deg. Vi har avtale med 3 ulike bedrifter i Sortland, som gjerne leverer ut varer for oss. Det er imidlertid en forutsetning at kjøpet og betalingen er skjedd i nettbutikken, slik at vår samarbeidspartner bare skal forestå selve utleveringen.

butikken-oyoy

OYOY er ganske nystartet og vareutvalget vil derfor selvsagt øke etterhvert. Hvordan det vil se ut om et år, vet vi ikke selv en gang. Vi håper å kunne finne frem mange spennende produkt, som du kanskje ikke ser andre steder. Det gjelder både i selve galleriet og de ekstravarene vi selger.

Har du tips eller innspill til oss, så er vi selvsagt takknemlige for tilbakemeldinger. Både ris og ros er nyttig, ettersom OYOY ellers ikke får muntlig kontakt mellom kunder og butikken.

OYOY drives av firmaet Tablå As med kontorsted Sortland. Send oss gjerne en epost (oy@oyoy.no) eller klikk over en SMS til oss (tlf 954 654 00). Vi har ikke løpende direkte kunderepsons (chat) og vi svarer ikke telefonen alltid direkte. Derfor er den sikreste og enkleste kontaktmåten en Epost eller Sms.