Publisert

Inspirerende dekorasjon

La deg bli inspirert med dekorasjoner, bilder, foto og interiørartikler fra OYOY. Vi leverer bilder og plakater som kan passe inn i din personlige smak og supplere ditt interiør.

Ute i byene våre og i media bombarderes vi av visuelle inntrykk, fra reklame og annet som ønsker å fange vår oppmerksomhet. Dette styrer vi svært lite selv.

Ute i naturen eller hjemme i vår egen stue kan vi derimot bestemme mer hva vil omgi oss med og feste blikket på. Et flott møbel, en gjenstand, en skulptur eller et bilde gir oss ofte både ro og inspirasjon. Hver og en av oss kan ha ulike preferanser innen kunst og interiør, fra det helt enkle til det mer overdådige.

Hva med en nygammel plakat av brusen vi kjenner fra barndommen? Kunne det vært noe for deg å ha kopi av en slik plakat i en enkel ramme? Størrelsen bestemmer du selv. Vi kan fremstille den i mange ulike format og kvaliteter.

Dette er en gammel reklame for Hansa-brus der figurene Bruse og Perle poserer med hver sin flaske, der innholdet skal smake av frisk frukt.

Vår plakat er en fotografisk kopi av et gammelt skilt. Slike skilt var tidligere vanlig ved kiosker og butikker rundt i Norge, før kjøpesentrene sugde til seg småbutikkene og la alt innenfor glass og betong. Dette var kanskje mest vanlig før krigen, altså i perioden 1920-1940.

plakater-oyoy

 

Slike skilt som dette selges ofte på aksjoner for priser fra 2.000 til 10.000 kr, alt etter hvilken stand de er i. Samlere ser da ikke så nøye på om det er i perfekt stand, men tar gjerne med litt historikk bak dette også.

Hos OYOY kan du få en slik plakat i størrelse 30×42 cm for kun kr 195,-.