HANDLETiPS

Når du skal handle hos Galleri OYOY, så kan du betale på ulike måter. Det eneste du ikke kan, er å betale direkte med fysiske penger. Du må betale digitalt.

betaling

I handel over internett er det blitt vanlig med flere andre løsninger, enn penger i hånden. Galleri OYOY har ikke avtale med kredittkort-selskapene Visa og MasterCard, ettersom dette er en nokså kostbar løsning. Hos oss må du derfor bruker en av følgende betalingsmåter:

  • Vipps
  • Bankoverføring
  • PayPal
  • Postoppkrav

Vipps er en enkel og sikker måte, der du betaler direkte til oss via din nettbank og mobilen. Hele transaksjonen er sikkert lagret hos banken. Dette koster ikke noe ekstra for deg, mens Galleri OYOY betaler et lite gebyr til banken. Dette er den mest «moderne» måten å betale på og du må da selv ha en Vipps-konto. Om du ikke har dette, så finnes det flere muligheter.

vippsing

Bankoverføring er selvsagt et alternativ for å overføre penger direkte til oss fra din nettbank. Vår konto er 1503 46 81853. Skriv hva pengene gjelder og kjøperens navn. Også dette er en helt sikker betalingsmåte, der alt skjer trygt gjennom din egen bank til vår bank.

En tredje måte å betale på er via PayPal. Har du en konto hos dem, så kan du overføre penger til oss. Her tar PayPal seg av sikkerheten og dette regnes også for å være en helt trygg måte å¨betale på i nettbutikker.

Fjerde mulighet er postoppkrav. Dette koster litt mer enn de andre variantene og her må du regne med å selv betale et gebyr til Posten, når du henter og løser ut pakken fra Galleri OYOY. Dette gebyret får du ikke igjen dersom du senere benytter deg av angreretten og returnerer varene til oss. Vi dekker bare det beløpet vi har krevd inn selv.

Vårt formelle firmanavn er Elro Tablå as (org nr 989643029). Om du bruker navnet Galleri OYOY, så kan dette være like bra. Det viktige er at du benytter de riktige tallene, når du betaler. Velkommen som kunde hos oss. Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd med handelen. Vi følger selvsagt norske lover og regler å området, slik det er vanlig i alle norske nettbutikker.